Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 66 13 69 44

Send os en e-mail

Nyhed: YLE-Collection 2016

Peter Boy Design lancere en række nye produkter i foråret 2016.YLE Collection er en produktserie som bliver produceret i begrænset antal. Serien repræsenterer et mere skarpt designmæssigt snit, der helt matcher internationalt design.

-------

New products spring 2016

Peter Boy Design lancere en række nye produkter i foråret 2016.

-------

"? Box ?"  3D vægdekoration

Fredag, 29. maj 2015

3D vægdekorationen ?Box? er en geometrisk figur der udfordrer øjet og hjernen. Figuren leger med perspektiv og dybde. Dybden i figuren veksler mellem det faktiske og det man tror man ser.  En spændende vægdekoration der vil kunne bruges i en stue, gangareal og i kontorets kantine og reception.

Box1

----------

"2U" side / bakkebord

Onsdag, 05. marts 2014 13:28

 

Runde former, naturlige materialer kombineret med grafiske detaljer er omdrejningspunktet i det nye bord ”2U" fra Peter Boy Design.

2U er et enkelt sidebord, der kan bruges som bakkebord og let kan flyttes rundt efter behov ... Ud på terrassen til en let tapas eller ind i stuen med en cafe latte.

2U er designet over to sorte U-formede bøjler, og bakkerne findes i flere variationer - bl a bronzefarvede spejlglas og bakkekanter i træ, messing og læder.

Diameter 40cm, højde: 70cm. Vejl. udsalgspris fra kr. 3.395,-

Peter Boy Design er kendt for at sætte funktionaliteten i højsæde samtidig med at designet er smukt. Derfor arbejder firmaet ud fra konceptet om ”beautiful functionality” – dvs. en sikker synergi mellem det smukke ydre og det funktionelle.