Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 66 13 69 44

Send os en e-mail

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb på dette websted; fra Peter Boy ApS (Peter Boy Design ApS)  Colbjørnsensvej 15, 5000 Odense C, Tlf.. (+45) 66 13 69 44  , E-mail: mail@peterboy.dk CVR.NR. 26 82 44 00. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og  Peter Boy ApS.

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra   Peter Boy ApS. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Peter Boy ApS anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, møbeltransportør eller kan afhentes i Odense, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Peter Boy ApS.

Dette betyder, at varerne sendes indenfor 2-5 dage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3-5 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Vi sender normalt varerne med GLS. Varerne kan enten leveres vha GLS Pakkeshop eller på en adresse privat/erhverv.  Bemærk at der kræves kvittering for udlevering af vare. Dette kan fraviges hvis kunden skriftligt acceptere at GLS sætter varen uden kvittering. Dette betyder at varen er leveret når GLS har sat varen på den aftalte adresse.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.

Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Peter Boy ApS skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Peter Boy ApS. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Peter Boy ApS har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Peter Boy ApS.

Fortrydelsesret

Peter Boy ApS yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Peter Boy ApS underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Det er dig, som forbruger, der skal bevise, at du har gjort brug af din fortrydelsesret, inden fortrydelsesfristen udløber. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: mail@peterboy.dk.

Pris og betaling

På dette websted har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort.

Alle priser på web-adressen www.PeterBoy.dk er inkl. fragt til en valgfri adresse indenfor Danmarks grænser (ikke Grønland og Færøerne). Levering i resten af verden sker med tillæg af de fragtomkostninger. Priserne der er opgivet i DKK og med levering i Danmark er inkl. moms (25%). Levering i resten af EU sker også med dansk moms, dog ikke hvis køber kan fremvise gyldig momsnr. Levering uden for EU sker uden dansk moms. Bemærk at det er leveringsstedet, der er afgørende for om prisen er med eller uden moms. Evt. ekstra skatter og afgifter for indførsel af vare i lande uden for EU er Peter Boy ApS ikke ansvarlig for.