Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 66 13 69 44

Send os en e-mail
E1 Sofabord Se fuld størrelse

E1 Sofabord

E1 er et fantastisk og minimalistisk sofabord. Den sorte linoleum eller den hvide  bordplade giver dette bord karakter og er en spændende kontrast til stellet.

Design: Peter Boy

Materiale

Stel: Børstet rustfri stål

Bordplade: Sort linoleum, CDF hvid eller sort (12mm ) med sort kerne, hvid NANO laminat mat, sort NANO laminat mat, teak finneret eller eg finneret. ( se overflade guide nederst på siden)

Leveringstid ca. 5-10 dage

Gratis levering: i Danmark
(ej Færøerne og Grøndland)

Dimensioner:

Længde: 150 cm
Bredde: 65cm
Højde: 40cm

Flere detaljer

DKK 7.345,00 inkl. moms

Overflade guide

Vi tilbyder de fleste af vore borde med forskellige overflader.  De varierer i struktur, glans, styrke og behov for vedligeholdelse.

CDF: 12mm tyk plade med sort kerne, der vælges mellem hvid eller sort laminat på begge sider. Overfladen har en smule struktur og lidt glans.  Overfladen er hård. Rengøres med almindelige rengøringsmidler.

Nano laminat: En hel mat laminat, der har et "blødt" og fløjlsagtigt look. Er meget stærk og er meget modstandsdygtig over for ridser mv. Laminaten kan med stor succes aftørres med en microfiberklud og mindre ridser kan "fjernes" med en laminatsvamp. De enkelte lag i laminaten er nanobehandlet - en behandling der gør denne overflade til den stærkeste i vort sortiment. Rengøres med almindelige rengøringsmidler.

Linoleum. Den klassiske sorte linoleum findes nu i en speciel møbeludgave. Linoleum har mange gode egenskaber og er speciel god til store overflader, hvor materialet dæmper lyden i rummet. Linoleum har en blød overflade og vil med tiden få en smule patina. Behandles på samme måde som et træbord/-gulv med en natursæbe. Linoleum er mat og refleksfri, og rengøres normalt bare med en fugtig, opvredet klud. Nye borde behandles med natursæbe 2-3 gange for at mætte overfladen. Linoleum er et rent naturmateriale.