Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 66 13 69 44

Send os en e-mail
Step105 Se fuld størrelse

Step105

Det runde Step105 sofabord har sit karakteristiske understel, som giver et moderne udseende til din bolig – fås enten i sort linoleum eller mat nanolaminat – begge tilføjer de bordet en behagelig blød overflade.

Indret stuen med bordet – eller kombinerer den med Step84

Bordets stel er både funktionelt og dekorativt – designet i sort pulverlakeret stål med messing fødder. Konstruereret i fire dele – enkelt at samle.

Step bordene leveres i flat-pack system, og gør forsendelse og opbevaring nem

Bordet kan fås i sort linoleum eller sort nanolaminat.

Stellet er i sort pulverlakeret stål med messing fødder.

Dimension:

Ø105 cm, Højde 38cm

Flere detaljer

DKK 9.925,00 inkl. moms

Overflade guide

Vi tilbyder de fleste af vore borde med forskellige overflader.  De varierer i struktur, glans, styrke og behov for vedligeholdelse.

Nano laminat: En hel mat laminat, der har et "blødt" og fløjlsagtigt look. Er meget stærk og er meget modstandsdygtig over for ridser mv. Laminaten kan med stor succes aftørres med en microfiberklud og mindre ridser kan "fjernes" med en laminatsvamp. De enkelte lag i laminaten er nanobehandlet - en behandling der gør denne overflade til den stærkeste i vort sortiment. Rengøres med almindelige rengøringsmidler.

Linoleum. Den klassiske sorte linoleum findes nu i en speciel møbeludgave. Linoleum har mange gode egenskaber og er speciel god til store overflader, hvor materialet dæmper lyden i rummet. Linoleum har en blød overflade og vil med tiden få en smule patina. Behandles på samme måde som et træbord/-gulv med en natursæbe. Linoleum er mat og refleksfri, og rengøres normalt bare med en fugtig, opvredet klud. Nye borde behandles med natursæbe 2-3 gange for at mætte overfladen. Linoleum er et rent naturmateriale.