Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 66 13 69 44

Send os en e-mail
Cross spisebord Se fuld størrelse

Cross spisebord

Cross bordet er et rundt elegant spisebord med en diameter på 140cm, som nemt giver plads til 6. personer. Sort stel med messing bånd på vandrettet gulvstykker.

Bordet leveret som fast rundt bord eller som udtræksbord med mulighed for 2 tillægsplader på hver 60cm. Giver samlet en længde på 260cm med plads til 10 personer.

Bordpladen er med sort eller hvid Nanolaminat eller Linoleum.

Dimension: Ø140cm

2 stk tillægsplader på 60cm . Max længde 260cm

Leveringstid: 4-6 uger

Flere detaljer

DKK 29.250,00 inkl. moms

Overflade guide

Vi tilbyder de fleste af vore borde med forskellige overflader.  De varierer i struktur, glans, styrke og behov for vedligeholdelse.

Nano laminat: En hel mat laminat, der har et "blødt" og fløjlsagtigt look. Er meget stærk og er meget modstandsdygtig over for ridser mv. Laminaten kan med stor succes aftørres med en microfiberklud og mindre ridser kan "fjernes" med en laminatsvamp. De enkelte lag i laminaten er nanobehandlet - en behandling der gør denne overflade til den stærkeste i vort sortiment. Rengøres med almindelige rengøringsmidler.

Linoleum. Den klassiske sorte linoleum findes nu i en speciel møbeludgave. Linoleum har mange gode egenskaber og er speciel god til store overflader, hvor materialet dæmper lyden i rummet. Linoleum har en blød overflade og vil med tiden få en smule patina. Behandles på samme måde som et træbord/-gulv med en natursæbe. Linoleum er mat og refleksfri, og rengøres normalt bare med en fugtig, opvredet klud. Nye borde behandles med natursæbe 2-3 gange for at mætte overfladen. Linoleum er et rent naturmateriale.

7 andre varer i samme kategori: