Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 66 13 69 44

Send os en e-mail
M Spise / mødebord Se fuld størrelse

M Spise / mødebord

M-serien er en enkelt borddesign hvor der er lagt vægt på et enkelt og let design og samtidig stor funktionalitet.

Der kan monteres tillægsplader for enderne af bordet, på hver 2 x 45 cm , således at den samlede længde bliver 300 cm.

Design: Peter Boy

Materiale

Bordplade: CDF 12 mm, hvid med sort kerne,  sort linoleum, hvid eller sort Nano-laminat eller ege / teak finer. (se overflade guide nederste på side).

Stel: pulverlakeret stål, antracit

Dimensioner

Længde: 210 cm
Bredde: 100 cm
Højde: 71 cm

Flere detaljer

DKK 18.370,00 inkl. moms

Overflade guide

Vi tilbyder de fleste af vore borde med forskellige overflader.  De varierer i struktur, glans, styrke og behov for vedligeholdelse.

CDF: 12mm tyk plade med sort kerne, der vælges mellem hvid eller sort laminat på begge sider. Overfladen har en smule struktur og lidt glans.  Overfladen er hård. Rengøres med almindelige rengøringsmidler.

Nano laminat: En hel mat laminat, der har et "blødt" og fløjlsagtigt look. Er meget stærk og er meget modstandsdygtig over for ridser mv. Laminaten kan med stor succes aftørres med en microfiberklud og mindre ridser kan "fjernes" med en laminatsvamp. De enkelte lag i laminaten er nanobehandlet - en behandling der gør denne overflade til den stærkeste i vort sortiment. Rengøres med almindelige rengøringsmidler.

Linoleum. Den klassiske sorte linoleum findes nu i en speciel møbeludgave. Linoleum har mange gode egenskaber og er speciel god til store overflader, hvor materialet dæmper lyden i rummet. Linoleum har en blød overflade og vil med tiden få en smule patina. Behandles på samme måde som et træbord/-gulv med en natursæbe. Linoleum er mat og refleksfri, og rengøres normalt bare med en fugtig, opvredet klud. Nye borde behandles med natursæbe 2-3 gange for at mætte overfladen. Linoleum er et rent naturmateriale.

7 andre varer i samme kategori: