Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 66 13 69 44

Send os en e-mail
R120 spise/mødebord Se fuld størrelse

R120 spise/mødebord

R120D er et let og elegant spise- mødebord. Stellets konstruktion giver plads til 4-6 personer. Den runde bordplade danner en harmonisk ramme om et måltid eller møde.

Design: Peter Boy

Materiale

Bordplade: Hvid eller sort CDF laminat 12mm (sort kerne), sort linoleum. (se overflade guide nederst på siden)

Stel: Forkromet stål

Dimensioner:

Diameter: 120 cm
Højde: 71 cm

Vægt: 24 kg

Flere detaljer

DKK 4.995,00 inkl. moms

Overflade guide

Vi tilbyder de fleste af vore borde med forskellige overflader.  De varierer i struktur, glans, styrke og behov for vedligeholdelse.

CDF: 12mm tyk plade med sort kerne, der vælges mellem hvid eller sort laminat på begge sider. Overfladen har en smule struktur og lidt glans.  Overfladen er hård. Rengøres med almindelige rengøringsmidler.

Nano laminat: En hel mat laminat, der har et "blødt" og fløjlsagtigt look. Er meget stærk og er meget modstandsdygtig over for ridser mv. Laminaten kan med stor succes aftørres med en microfiberklud og mindre ridser kan "fjernes" med en laminatsvamp. De enkelte lag i laminaten er nanobehandlet - en behandling der gør denne overflade til den stærkeste i vort sortiment. Rengøres med almindelige rengøringsmidler.

Linoleum. Den klassiske sorte linoleum findes nu i en speciel møbeludgave. Linoleum har mange gode egenskaber og er speciel god til store overflader, hvor materialet dæmper lyden i rummet. Linoleum har en blød overflade og vil med tiden få en smule patina. Behandles på samme måde som et træbord/-gulv med en natursæbe. Linoleum er mat og refleksfri, og rengøres normalt bare med en fugtig, opvredet klud. Nye borde behandles med natursæbe 2-3 gange for at mætte overfladen. Linoleum er et rent naturmateriale.

7 andre varer i samme kategori: