Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 66 13 69 44

Send os en e-mail
S2 Spise / skrivebord  Se fuld størrelse

S2 Spise / skrivebord

S-serien er en enkelt borddesign hvor de elegante stålflader danne et let stel, der sammen med bordpladen skaber et stabilt og flot bord.

Der kan monteres tillægsplader i begge ender af bordet, på hver 65 cm , således at den samlede længde bliver 325 cm

Bordet fås også som sofabord.

Design: Peter Boy

Materialer:

Bordplade: Sort linoleum - Vi tilbyder bordet med flere forskellige typer bordplade f.eks; Eg , ask og sortbejdset ask. Kontakt os direkte for at høre om mulighederne. (se overflade guide nederste på siden)

Stel: Børstet rustfri stål.

Leveringstid ca. 3-10 dage

Gratis levering: i Danmark
(ej Færøerne og Grøndland)

Dimensioner:

Længde: 198 cm
Bredde: 95 cm
Højde: 73 cm

Flere detaljer

DKK 14.250,00 inkl. moms

Overflade guide

Vi tilbyder de fleste af vore borde med forskellige overflader.  De varierer i struktur, glans, styrke og behov for vedligeholdelse.

CDF: 12mm tyk plade med sort kerne, der vælges mellem hvid eller sort laminat på begge sider. Overfladen har en smule struktur og lidt glans.  Overfladen er hård. Rengøres med almindelige rengøringsmidler.

Nano laminat: En hel mat laminat, der har et "blødt" og fløjlsagtigt look. Er meget stærk og er meget modstandsdygtig over for ridser mv. Laminaten kan med stor succes aftørres med en microfiberklud og mindre ridser kan "fjernes" med en laminatsvamp. De enkelte lag i laminaten er nanobehandlet - en behandling der gør denne overflade til den stærkeste i vort sortiment. Rengøres med almindelige rengøringsmidler.

Linoleum. Den klassiske sorte linoleum findes nu i en speciel møbeludgave. Linoleum har mange gode egenskaber og er speciel god til store overflader, hvor materialet dæmper lyden i rummet. Linoleum har en blød overflade og vil med tiden få en smule patina. Behandles på samme måde som et træbord/-gulv med en natursæbe. Linoleum er mat og refleksfri, og rengøres normalt bare med en fugtig, opvredet klud. Nye borde behandles med natursæbe 2-3 gange for at mætte overfladen. Linoleum er et rent naturmateriale.

7 andre varer i samme kategori: